JOGA blazine iz plute za JOGA studio

Vodite joga vadbe ali obiskujete kakšen joga studio? Zaradi velikega povpraševanja smo se odločili, da ponudimo skupinske nakupe za slovenske joga skupine. Spodaj si lahko malo več preberete o izdelku.

Naravni material iz plute za izjemno jogo kjer koli!

Hipoalergena in nestrupena, je 100% brez PVC in lateksa. Pluta dlje časa zagotavlja dobro higieno vaše joga blazine.

Vodoodporna
Joga blazina je narejena iz plute, ki je odporna na vodo in pot. Pluta je v bistvu še bolj nedrsna, ko je malo vlažna.

Vadite kjerkoli
Joga blazina se lepo zvije tako, kot ostale joga blazine. Poleg tega pa v paketu dobite tudi trak s katerim lahko enostavno prenašate blazino kamorkoli.

Naravni material
Pluta je 100% naravni in razgradljivi material in je tudi hipoalergen, prijeten in mehak na dotik. Pluta je tudi izjemno lahek material.

Idealna podloga iz plute za vsakega jogija!

S svojo naravno in nedrsečo površino plute vam ta podloga nudi odličen oprijem, medtem ko spodnja stran TPE preprečuje premikanje blazine med visoko intenzivnimi sejami.

Je odporna na vodo in znoj. Pluta pa zagotavlja še močnejši oprijem, ko je rahlo mokra. Podloga se pri potenju ne lepi na kožo.

Vsaka vadba je pomembna. Zato je potrebno, da se na blazini počutite udobno. Naše podloge vam zagotavljo vrhunsko udobje in so zaradi dodatnega oblazinjenja izjemno nežne do vaših sklepov.

Vzorec po izbiri

V primeru, da se nakupi več blazin hkrati, si lahko sami izberete kakšen motiv bi želeli imeti na joga blazinah iz plute.

Motivi so lahko različni. Lahko so recimo vaš logotip, morda kakšen simbol z globljim pomenom ali pa le kakšen lep vzorec.

Seveda smo omejeni z barvami tako, da načeloma lahko dobavimo samo enobarvne motive. Po dogovoru lahko tudi kakšno barvo več.

Cena in ostali izdelki

Standardnega cenika ni, ker se vse dogovorimo po dogovoru. Cena je odvisna od večih faktorjev. Odvisna je od količine, ki jo boste naročili, vzorca, ki ga boste želeli imeti na vsaki blazini in pa velikosti blazin. Samo za občutek. Cene se gibljejo med 20€ in 45€.

Po dogovoru je možno tudi dobaviti joga kocke iz plute, kjer tudi lahko dodate svoj vzorec po želji.

Za podrobnosti je najbolje, da nam napišete email na [email protected] ali pa nas kontaktirate preko obrazca.

❤️ Naše zadovoljne podpornice ❤️

Zapri
Oglej si video