Žeton življenja

Sodelovanje z One Tree Planted organizacijo

One Tree Planted je neprofitna organizacija katere misija je posaditi čim več dreves po svetu.

Zakaj drevesa?

Drevesa čistijo zrak, ki ga mi vsi dihamo. Zrak, ki je preveč onesnažen. Drevesa pomagajo filtrirati vodo, ki jo pijemo. Drevesa nudijo življenjsko okolje kar 80% živih bitij.

Gozdovi zaposlujejo več kot 1,6 milijarde ljudi, absorbirajo škodljiv ogljik iz ozračja in so ključne sestavine 25% vseh zdravil. Ste kdaj vzeli aspirin? Prihaja iz lubja drevesa!

Kaj je žeton življenja?

Ekipa CORK.SI se je odločila, da za vsako naročilo nad 30€, ki se uspešno zaključi, na naši spletni strani, podari kupcu en žeton življenja. S tem žetonom lahko posadite eno drevo nekje na svetu in tako pomagate naši materi zemlji.

Saditi življenje je neprecenljivo in če sadimo življenje brez namena, da to življenje kasneje uničimo, je to izjemen občutek. Zato smo se odločili, da začnemo sodelovati z organizacijo One Tree Planted in z vami sadimo drevesa.

Kako lahko žeton življenja uporabim?

Žeton življenja uporabite enostavno. Obiščite povezavo in sledite navodilom. Za začetek boste morali vnesti številko naročila in pa email, ki ste ga uporabili pri le tem naročilu.

V naslednjih korakih boste lahko izbrali lokacijo oz. projekt, kjer bi želeli posaditi svoje drevo. Če vam nobena od lokacij ni všeč, nas kontaktirajte in bomo videli kaj se da urediti.
Akcija velja za vsa naročila nad 30 EUR, narejena od 28.9.2021 naprej.

❤️ Naše zadovoljne podpornice ❤️

Zapri
Oglej si video